dimarts, 24 d’abril del 2012

23horas y media

Increïble vídeo on ens conta el Dr. Mike Evans  què és el millor que podem fer per millorar la nostra salut. Us recomane a tots que el veieu ja que són impressionants els resultats que mostra dels seus estudis, i a banda, ens fa veure que quan diem que no tenim temps per a fer esport és simplement una problema de voluntat. Si tothom seguira els consells que es donen en aquest video molts dels problemes de la nostra societat actual en tendència a l'obesitat es resoldrien, així com d'altres que són menys freqüents però que els produeix la inactivitat.


3 comentaris:

  1. el video també hem va agradar molt i el vaig ficar al meu blog, el recomane a tots aquells que no l'hagen vist, d'una forma molt gràfica ens fa una molt bona explicació de com d'una forma simple podem millorar molt la nostra salut.

    ResponElimina
  2. Sí, així és, fa una representació genial de les repercussions de fer l'exercici. Et demane disculpes Borja per penjar-lo ja que tu l'havies penjat abans però no l'havia vist, en cap moment he volgut plagiar ni res paregut.

    ResponElimina
  3. Al contrari Óscar m'alegre de que tingam les mateixes idees! Si els dos pensem que és bò aquest video quanta més gent el veja millor.

    ResponElimina