dimecres, 8 de febrer del 2012

Cyborgs

Després d'haver vist el vídeo de Neil Harbisson he vist la qüestió que s'ha plantejat i volia deixar la meua opinió. Pense que encara que pot ser la incorporació de màquines al nostre cos siga beneficiosa, no la globalitzaria. No, perquè crec que la incorporació de màquines al cos de les persones s'ha de fer únicament en casos de necessitat, ja que sent així equiparem el nivell de vida de les persones que tenen alguna dificultat de qualsevol tipus al de les persones que afortunadament no tenen aquest tipus de problemes. Pense així, per que trobe que si tothom tinguera màquines incorporades al seu cos que els feren més capaços i més perfectes la vida no tindria cap sentit al no haver diferències, no hi hauria especialitats i per tant tots podríem fer tot acabant per ser una vida molt avorrida. Desapareixerien els esports ja que aquells que volgueren triomfar s'incorporarien les màquines d'última generació que foren les més precises, les més ràpides, les que donen més força... per posar un símil seria com la fórmula 1 actual però sense que els pilots foren els que conduïren ja que els cotxes tindrien un control automàtic i simplement guanyaria el que millor estiguera fet. Com ja he dit no incorporaria màquines als cossos humans excepte per necessitat o en últim cas per comoditat però crec que una de les característiques bàsiques que definixen a l'esser humà és la individualitat, el no haver dos éssers humans exactament iguals, i amb les màquines es perdria la identitat humana.

2 comentaris:

  1. Oscar, estic amb tu amb tots els problemes que portaria, es més, els més rics serien els triomfadors en competicions.. inclús serien els més poderosos..
    Però per al problema de la individualitat.. es podria arribar a un consens per a que les millores foren de sanitat i establiren un límit de perfeccionisme del cos humà.

    I en el cas de les competicions, podrien fer-se categoritzacions. Com en les paraolimpiades, els discapacitats físics que reuneixen les mateixes característiques competeixen junts. En un món robótic, podria ser una competició 'espectacle' i per a poder competir en la categoria humana.. passarien un test on es detectara el 'dopatge mecànic'

    ResponElimina
  2. Necessitat, comoditat... conceptes difussos.
    Ahir, després de perdre, Puyol dia: "No son màquines". Insistix, despres de perdre

    ResponElimina